Es tracta de zones residencials aixecades sense cap tipus de regulació

L'ajuntament d'Alpicat ha estat el primer de Lleida que ha millorat les seues urbanitzacions gràcies a una prova pilot de la llei que les regula, aprovada ahir pel Parlament.
| Alpicat

La llei de regularització i millora d'urbanitzacions amb dèficits urbanístics preveu l'ordenació urbanística, dotació de serveis i infraestructures i la reducció de superfície de diverses urbanitzacions de les comarques de Lleida, situades bàsicament en els eixos de la A-2, N-230 i C-13. Així ho va indicar ahir el secretari per a la Planificació Territorial, Oriol Nel·lo, que va afegir, en declaracions a Segre Ràdio, que bàsicament es troben a Albatàrrec, Alcoletge, Alpicat, Golmés, Puigverd de Lleida, Rosselló, Torrefarrera, Vilanova de Segrià i Lleida. Per norma general, es tracta de zones residencials construïdes fa entre 50 i 30 anys gairebé sense regulació.

De fet, Alpicat va ser un dels municipis escollits per la Generalitat per a portar-hi a terme una prova pilot de l'esmentada normativa, cosa que ha permès a l'ajuntament destinar 293.786 euros a la millora de tretze de les seues urbanitzacions. Així, entre altres actuacions, s'ha millorat el subministrament d'aigua a la zona residencial Terra Baixa i s'han construït passos elevats a la de Buenos Aires.


Font [COLOR="]=27170&tx_ttnews[backPid]=244&cHash=b28e58cdcb[/video]Diari Segre[/COLOR]