Bienvenido a ForoMaquinas.com.
 • Login:

Únete al Newsletter:

ForoMaquinas.com

Teixido, S.A. - Empresa de construcción
Resultados 1 al 3 de 3
 1. #1
  Fecha de ingreso
  Sep2008
  Ubicación
  Lleida
  Mensajes
  11,063
  Puntos
  175,357
  Nivel
  1
  Entradas de Blog
  4
  Gracias  Thanks Given 
  191
  Gracias  Thanks Received 
  31
  Thanked in
  Agradecido 25 Veces en [ARG:2 UNDEFINED] Posts
  Poder de reputación
  10

  Cool Noticies La Paeria

  La Paeria adjudica la reurbanització de set carrers del Centre Històric

  Data de publicació: 6/3/2009
  Aquesta actuació, que emmarca dins del Pla de Barris, pretén recuperar espais per als vianants

  URBANISME I HABITATGE

  L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, ha adjudicat a la UTE Retamal-Acsa el projecte de reurbanització de set carrers del Centre Històric. L’actuació, que s’emmarca dins del Pla de Barris, té un pressupost d’adjudicació de 618.275,88 € i suposa una aposta més de la Paeria per continuar donant un impuls a les obres del Centre Històric i recuperar espais per als vianants.

  La renovació que es durà a terme serà als carrers Panera, Parc, Peralta, Universitat, Gramàtics i plaça dels Gramàtics, que seran vianalitzats, així com el carrer Sant Carles, que serà renovat però que mantindrà el trànsit rodat.

  En total, l’actuació afecta a més de 4.200 metres quadrats ja que el paviment i les voreres d’aquests carrers estan en mal estat. En aquest sentit, les obres que es duran a terme permetran la seva reforma total, així com la millora de les clavegueres i la xarxa de recollida d’aigües pluvials, la instal•lació de mobiliari urbà, enllumenat públic, enjardinament i renovació de les xarxes de serveis.

  La reurbanització dels set carrers se suma a altres que ja s’han fet al Centre Històric, com el carrer Gairoles, Mossèn Amic, Clavell, Múrcia, plaça Aurembiaix d’Urgell, la Costa del Jan, Cotxera i Travessera Cotxera, a més de la senyalització per a vianants en què es destaquen els elements històrics i culturals més importants, i la millora de l’accessibilitat i l’enllumenat en més de cinquanta carrers del Centre Històric.

  Cal destacar també les actuacions que la Paeria ja està duent a terme al barri com són la reurbanització de les places de Sant Llorenç i Sant Josep i la reurbanització i l’ampliació de la plaça Cervantes, així com la reforma de la plaça de davant del Mercat del Pla.

  Font La Paeria

  Si encuentras un link roto, o no puedes ver un video, Por favor, comunicalo, es muy importante. Gracias


 2. #2
  Fecha de ingreso
  Sep2008
  Ubicación
  Lleida
  Mensajes
  11,063
  Puntos
  175,357
  Nivel
  1
  Entradas de Blog
  4
  Gracias  Thanks Given 
  191
  Gracias  Thanks Received 
  31
  Thanked in
  Agradecido 25 Veces en [ARG:2 UNDEFINED] Posts
  Poder de reputación
  10

  Cool Respuesta: Noticies La Paeria

  Inauguració del Camí del Riu

  Data de publicació: 6/3/2009
  El camí natural, amb el quilòmetre zero establert a la passarel•la Liceu Escolar, va de la Partida de Butsènit fins a l'entrada del Parc de la Mitjana, amb una longitud total de 16,35 quilòmetres. El Secretari d'Estat del Medi Rural i de l'Aigua, Josep Puxeu, ha anunciat que el Ministeri convertirà en via natural els 240 km de recorregut del riu Segre.

  URBANISME, MEDI AMBIENT, MOBILITAT I SEGURETAT


  Una passarel•la de fusta tractada de 114 m de longitud enllaça la marge dreta amb l’esquerra del riu Segre.


  ©Hermínia Sirvent

  Josep Puxeu, secretari d'estat de Medi Rural i Aigua, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, han inaugurat oficialment el Camí del Riu, que esdevé una nova zona de passeig per als ciutadans i ciutadanes.


  ©Hermínia Sirvent


  Puxeu ha anunciat que el Ministeri adequarà com a ruta natural tot el recorregut del riu Segre. (1,2 MB)
  L'alcalde Àngel Ros ha destacat que el nou camí suposa un nou espai per passejar i gaudir de la natura de Lleida. (344,1 KB)


  L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del secretari d’Estat del Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, ha assistit aquest divendres a la inauguració del nou Camí del Riu. El pressupost de l’actuació, íntegrament a càrrec del Ministeri, és d’1.087.539,80 euros.

  En el decurs de la visitat, Josep Puxeu ha anunciat que el ministeri adequarà els 240 quilòmetres de recorregut del riu Segre per fer-lo un camí natural, "una gran artèria per passejar, disfrutar i anar en bicicleta". El projecte ja compta amb 2 milions d'euros pressupostats aquest any per continuar l'adequació del recorregut del Segre. (ARXIU DE SO).

  Per la seva banda, l'alcalde de Lleida Àngel Ros, ha adelantat que el proper mes de maig s'organitzarà una diada perquè els ciutadans i ciutadanes de Lleida puguin gaudir d'aquest nou espai en bicicleta, a peu o en piragua. Ros manifestat la seva satisfacció per l'obra inaugurada avui, que suposarà "un nou espai per a passejar i gaudir de la natura de les Terres de Lleida" (ARXIU de SO).

  El Camí del Riu, amb el quilòmetre zero establert a la passarel•la del Liceu Escolar, va de la Partida de Butsènit fins a l’entrada del Parc de la Mitjana, amb una longitud total de 16,35 quilòmetres. En sentit sud, s’arriba fins a la confluència de la Sèquia de Torres amb el Canal de Seròs passant pel Xoperal d’en Tòfol. Si es creua, per la passarel•la de nova construcció, cap a la marge dreta del riu, el traçat del Camí permet apropar-se fins als Aiguamolls de Rufea, on ens trobem amb una zona que permet contemplar la vegetació i la fauna típica de l’ecosistema de bosc de ribera. Més enllà dels Aiguamolls de Rufea, el traçat permet arribar fins a l’ermita de Butsènit. En el camí d’accés a l’ermita de Butsènit s’ha habilitat una àrea de descans. Cap al nordest, el Camí discorre fins al pont de Pardinyes i finalitza a l’entrada del Parc Natural de la Mitjana.

  El Camí del Riu és una nova ruta natural perquè la ciutadania en gaudeixi bé a peu, bé amb bicicleta. És per això que la Paeria vol que amb el recorregut del Camí Natural del Riu es doni un nou enfocament dels recursos de la zona des del punt de vista de l’educació ambiental, la interpretació de la natura i també apropar l’entorn natural als usos lúdics. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Lleida s’aposta perquè els recursos mediambientals existents s’aprofitin com a elements de gran potencial turístic i educatiu, com ja es fa amb l’aprofitament d’altres infraestructures mediambientals, com són els parcs dels Camps Elisis i la Mitjana.


  Condicionament del traçat

  S’ha condicionat el traçat habilitant un camí de 2,50 metres d’amplada en tot el recorregut. Per això s’ha netejat tots els marges i el propi camí, a més de construir una mena de plataforma de sauló en tot el camí per millorar l’acabat. També s’han instal•lat diferents senyalitzacions: 14 preventives, 19 temàtiques, 7 informatives i 23 direccionals amb l’objectiu de fer el camí de forma més còmoda i segura. Els equipaments que s’han posat són principalment de fusta, per a la seguretat i l’habilitació de zones de descans, 22 bancs de fusta, 16 taules de fusta, 5 aparcabicicletes i 60 pilones.

  A més, s’ha construït una passarel•la sobre el riu Segre que permet enllaçar la marge dreta amb l’esquerra de 114 metres de longitud i 2,50 metres d’amplada. Aquesta passarel•la permet l’accés a Rufea i es tracta de la infraestructura més important del Camí Natural del Riu. El paviment és un entarimat de fusta tractada i s’ha col•locat una rampa d’accés des del camí.

  Font La Paeria


  Si encuentras un link roto, o no puedes ver un video, Por favor, comunicalo, es muy importante. Gracias


 3. #3
  Fecha de ingreso
  Sep2008
  Ubicación
  Lleida
  Mensajes
  11,063
  Puntos
  175,357
  Nivel
  1
  Entradas de Blog
  4
  Gracias  Thanks Given 
  191
  Gracias  Thanks Received 
  31
  Thanked in
  Agradecido 25 Veces en [ARG:2 UNDEFINED] Posts
  Poder de reputación
  10

  Predeterminado Respuesta: Noticies La Paeria

  Les obres de prolongació de Príncep de Viana avancen cap a l'avinguda del Segre

  Data de publicació: 6/3/2009
  L’actuació no comporta la modificació de cap sentit de circulació dels vehicles ja que passaran per sota d’una estructura, que es construeix provisionalment per aguantar el pont

  URBANISME, MEDI AMBIENT, MOBILITAT I SEGURETAT  Plànol de l'actuació (140,1 KB)


  Les obres de prolongació del pont de Príncep de Viana que du a terme l’Ajuntament de Lleida, a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, avancen a bon ritme i hores d’ara ja es treballa a la zona de l’avinguda del Segre. El volum d’execució de l’obra es troba aproximadament al 70%, tenint en compte que l’obra completa inclou el pont atirantat sobre el riu, el pont sobre l’avinguda del Segre fins a la zona de Lluís Roca i el tram de pont que hi haurà fins a la nova estació d’autobusos.

  Els treballs se centren ara en la construcció d’una estructura provisional que aguantarà el pont, per sota de la qual passaran els vehicles i, per tant, no comportarà la modificació de cap sentit de circulació dels vehicles. Aquesta estructura es construeix en dues meitats, primer faran la meitat que dóna al costat del riu, i per això, el trànsit es desplaça als carrils del costat de l'estrep del pont, deixant un sol carril en cada sentit de circulació. Aquest primer muntatge durarà aproximadament 3 setmanes

  Quan acabin de muntar la primera meitat de d’aquesta estructura provisional, canviaran el trànsit de nou, i el faran passar per sota de l’estructura construïda per poder muntar la segona meitat d’aquesta a l’altre costat. Per a tot això, col•locaran senyals de proximitat a obra, de reducció de velocitat, d'estrenyiment de calçada, de revolt en cada sentit.

  Aquesta estructura provisional deixa un gàlib lliure de 3,45 m d'altura, és a dir, que els vehicles que superin aquesta alçada no passaran per sota. Per això, es col•loquen dues senyalitzacions:

  - senyals de desviament obligatori per a vehicles d'altura superior a 3,45 metres. Un senyal anirà col•locat a l'encreuament de l'Avinguda Tortosa amb Roger de Llúria perquè els vehicles es desviïn per Roger de Llúria, i l'altra a l'encreuament de l'Avinguda del Segre amb el carrer General Brito perquè entrin per aquest carrer.

  - En el cas que algun vehicle no respectés aquests senyals, es col•locaran una mica més endavant els pòrtics de seguretat, que són estructures metàl•liques amb una barra a dalt que permet, quan passa el vehicle per sota, avisar al conductor de si el seu gàlib és o no superior al permès. Aquells vehicles que no passin pel pòrtic de seguretat haurien de desviar-se: aquells que van en direcció Pardinyes seran desviats pel carrer Lluís Roca i els que van en direcció centre ciutat, seran desviats pel carrer Roger de Llúria.

  Font La Paeria

  Si encuentras un link roto, o no puedes ver un video, Por favor, comunicalo, es muy importante. Gracias


Temas similares

 1. La Paeria renova el ferm de la rambla d’Aragó i Balmes
  Por Ramon en el foro Projectes a Lleida
  Respuestas: 0
  Último mensaje: 18-08-2010, 23:07
 2. La Paeria urbanitza el carrer Hospitalers de Sant Joan
  Por Ramon en el foro Projectes a Lleida
  Respuestas: 0
  Último mensaje: 18-08-2010, 22:57
 3. Respuestas: 0
  Último mensaje: 15-02-2009, 21:40
 4. Respuestas: 0
  Último mensaje: 24-11-2008, 22:42
 5. Respuestas: 0
  Último mensaje: 28-10-2008, 22:39

Permisos de publicación

 • No puedes crear nuevos temas
 • No puedes responder temas
 • No puedes subir archivos adjuntos
 • No puedes editar tus mensajes
 •  
Back to top