Així ho ha confirmat el Director General de Turespaña, Antonio Bernabé, en la reunió que ha mantingut aquesta tarda amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.


ALCALDIA


El paer en cap i la tinenta d'alcalde i presidenta de Turisme de Lleida, Montse Mínguez, amb el Director General de Turespaña, Antonio Bernabé.

©Turespaña


Ros anuncia que la licitació de les obres del Parador es farà durant el primer trimestre de l'any vinent i explica que el Parador de Turisme contribuirà al Turisme de Congressos i Convencions. (ARXIU DE VEU 1) (1,6 MB)
Turespaña recolzarà les rutes del Temple i la ruta del vi D.O. Costers del Segre (ARXIU DE VEU 2) (331,5 KB)
Lleida està ben posicionada per als ajuts per a projectes tecnològics en la convocatòria del proper mes de gener.(ARXIU DE VEU 3) (970,7 KB)Les obres del Parador de Turisme del Roser es licitaran i s'iniciaran durant el primer trimestre de l'any vinent, segons li ha confirmat aquesta tarda a l'alcalde de Lleida el Director General de Turespaña, Antonio Bernabé, en la reunió que han mantingut a Madrid.

Bernabé ha explicat que el projecte ja està enllestit, té llum verda del ministeri i de l'Ajuntament i la previsió és que la licitació de les obres i es realitzi durant el primer trimestre de l'any vinent. "El Parador de Turisme contribuirà al Turisme de Congressos i Convencions de Lleida i serà una peça important per recolzar La Llotja que ja estem construint", ha explicat l'alcalde. (ARXIU DE VEU 1). L'alcalde de Lleida ha informat a Bernabé que el ple de l'Ajuntament aprovarà demà la cessió del subsòl que acollirà el pàrquing del futur Parador de Turisme del Roser.

En el marc de la trobada el paer en cap ha sol·licitat al Director General de Turespaña el seu recolzament per a les Rutes Turístiques del Temple i les rutes del vi vinculades a la D.O. Costers del Segre. Una proposta que ha estat molt ben acollida des de Turespaña, segons ha explicat el paer en cap. (ARXIU DE VEU 2).

Ajuts per al Museu de la Ciència

D'altra banda, el paer en cap, acompanyat de la tinenta d'alcalde de Noves Tecnologies Montse Mínguez, també s'ha reunit avui a Madrid amb el Director General para el Desarrollo de la Sociedad de la Información del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, David Cierco. En el marc de la trobada han presentat les diferents línies d'ajuts que sol·licitarà la Paeria per al PCiTAL, les empreses tecnològiques i per al Museu de la Ciència que s'ubicarà a Gardeny. Cierco ha informat l'alcalde de la propera convocatòria d'ajuts per a projectes tecnològics, que tindrà lloc el proper mes de gener, uns ajuts per als quals els projectes de Lleida estan ben posicionats, segons ha explicat Àngel Ros.(ARXIU de VEU 3).


Font