Les obres d'instal·lació de la xarxa de col·lectors sota el carrer.
MAITE MONNÉ| Tàrrega

L'empresa Dragados, SA, encarregada de la reforma de la travessia de la N-II a Tàrrega, obrirà aquest dilluns una oficina per atendre possibles queixes o dubtes dels veïns durant el temps que duri l'obra. L'oficina se situarà al número 82 de l'avinguda de Catalunya, on estan instal·lats els barracons dels treballadors. També s'habilitarà un telèfon d'informació (650628522). L'empresa pretén donar resposta a possibles problemes d'accés, circulació o interrupcions dels serveis.


Des de l'inici de les obres ja s'han construït 150 metres lineals del nou col·lector d'aigües pluvials, que creuarà tota la via.


S'ha de destacar que les capes d'asfalt que es retirin de la travessia, que fan mig metre de profunditat en alguns punts, seran aprofitades. Per fer-ho s'usarà un mètode que converteix l'asfalt en grava i després s'aplicarà al nou ferm. Paral·lelament, s'estan habilitant dos zones d'aparcament per a 125 vehicles a l'avinguda Balaguer i el carrer Hospital. Els terrenys ja s'han aplanat i aquesta setmana s'hi abocarà una capa de grava i s'habilitaran els pàrquings.

FONT