En algunes hi ha 'okupes' i també demoliran 2 magatzems a Alcalde RecasensS.E. | Lleida

Les màquines treballen a tot ritme en l'entorn del cobriment de les vies i la Paeria ja ha començat a rebre els primers projectes urbanístics pel que fa a la prolongació de Prat de la Riba, al barri de Pardinyes.


Un promotor ha demanat llicència per enderrocar quatre cases deshabitades situades al carrer Felip da Silva i que també donen a Prat de la Riba. Es tracta d'edificis abandonats i en mal estat, alguns amb okupes, que seran demolides tan aviat com s'obtingui l'autorització de l'ajuntament. Està previst executar-ne l'enderroc de forma manual i, de moment, els promotors no han presentat projecte per a una nova edificació.


A més, el consistori ja ha concedit la llicència per a la demolició de dos vells magatzems a Alcalde Recasens amb Nostra Senyora de Mig Aran, ubicats a escassos metres de la primera operació urbanística. En aquest cas, la coberta de fibrociment (uralita) serà retirada i transportada de manera que no s'alliberin fibres d'amiant i la resta de la demolició es farà mecànicament.


D'altra banda, la comissió d'Urbanisme va aprovar aquest dilluns, amb el vot a favor de tots els grups, la modificació a la baixa d'un milió d'euros del cobriment, que es destinarà a convertir en passeig el tram de les vies ja cobert més pròxim a la plaça Europa. Així, el projecte final tindrà un pressupost de 8.464.345 euros.Font