La posició de la Generalitat topa amb els 250 empresaris del polígon lleidatà contraris a la construcció del temple  • Arxiu de veu
    Pere Solà és el director general d'Urbanisme.
    SEGRE RÀDIOImatge virtual de la futura mesquita del polígon de Lleida.
| Lleida

Nou pas endavant per a la propera ubicació d'una mesquita al polígon El Segre de Lleida. La comissió provincial d'Urbanisme de la Generalitat ha donat llum verda a la requalificació dels terrenys del solar on l'ajuntament té previst que es construeixi la nova mesquita.
El vist i plau de la comissió depèn ara només de la firma del conseller Joaquim Nadal, però tot indica que ho rubricarà.
La posició de la Generalitat topa amb l'oposició frontal de 250 empresaris del polígon lleidatà, que es mostren contraris a la presència de la mesquita perquè és incompatible amb l'ús industrial de la zona i generarà greus problemes de mobilitat. Amb la llum verda de la comissió d'Urbanisme, la Paeria té mans lliures per convertir el solar ara d'ús industrial i, per tant, s'hi pugui ubicar la mesquita.
Els empresaris contraris a la mesquita ja han anunciat repetidament que d'aprovar-se la requalificació presentarien un recurs davant el conseller Nadal i no descarten acudir al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Font Diari Segre